Bagom Blåvandshuk Turisttrafik

Blåvandshuk Turisttrafik satte sine rødder i den barske vestjyske natur i 1972, hvor Mads Jensen etablerede sit lille firma. Firmaet udviklede sig hurtigt indenfor skolekørsel i forbindelse med kommunesammenlægningen. De første busser var en 28 personers samt et “folkevognsrugbrød”.

Vores historie

Sikkert kom der flere og flere busser til og snart var de ude over hele Europa i deres karismatiske specialfremstillede gule farver. Mange af busserne kørte på faste aftaler, hos de anerkendte rejsearrangører og den personlige service af firmaets personale blev kendt langt omkring. Der blev lagt hjerteblod i firmaet fra starten af Mads Jensen, hustruen Ulla og hele personalet.

Naturligvis blev sønnerne Claus og Lars inddraget i virksomheden relativt hurtigt og i dag står de, som ejer af Blåvandshuk Turisttrafik. Claus Jensen er den daglige leder og Lars Stender er ansvarlig for driftsmaterialet. Begge er dog ofte på vejen, da de nødigt vil undvære kontakten til kunderne.

Men ikke kun i udlandet kan vore busser ses køre igennem landskabet. I indlandet udføres meget kørsel for grupper, foreninger og firmaer der skal på halv eller heldagsture, hvor vores solide personale gerne er behjælpelige med at arrangere besøg, kaffe og spisning undervejs.

Ingen opgaver skal stå uløst, så når den lokale børnehave skal på koloni eller til svømning, møder vi gerne op med et smil og kører dem frem til det ønskede sted.

– velkommen omkring på vores hjemmeside.

Intet for småt eller for stort, hvilket betyder, at alle opgaver inden for persontransport er velkomne – uanset afstand, antal passagerer og varighed.

Referencer

Over 40 år i branchen har givet mange oplevelser. Det bruger vi i dagligdagen til gavn for vores nye og mange gode solide kunder.

Få jeres egen privatchauffør - det er billigere og behagelige end I tror.

Når I planlægger jeres kommende tur er det vigtigt, at I kommer behageligt og sikkert frem til tiden.
Spørg altid Blåvandshuk Turisttrafik inden at beslutter jer- I vil ikke fortyde det!