Busrejser

Lav din helt egen ferie og brug os til bustransporten. Vi kan også hjælpe dig med gode råd til planlægningen.

Hvis du er ude efter en ferie, der ikke skal ligne rejsebureauernes pakkerejser, men en ferie, der passer perfekt til de behov og ønsker, som du og dine rejsefæller har, så kan du selv planlægge ferien.

Turistkørsel med din egen privatchauffør

Blåvandshuk Turisttrafik har gennem mange år opbygget en stor erfaring inden for turistbranchen ved at stå for buskørsel til og fra forskellige feriedestinationer rundt om i Europa.

Tureksempler

Vi kan hjælpe dig og dine rejsefæller med at planlægge feriens form og finde frem til lige præcis det, som I ønsker. Vi kan også give gode råd omkring feriedestinationer, hoteller eller andre overnatningsmuligheder samt forskellige muligheder for udflugter.

Vi kører hvorhen, det skal være inden for Europa, så planlægning af bustransporten består stort set blot i at fortælle os, hvornår bussen skal køre, hvortil den skal køre, og hvornår I vil hjem igen.

Buskørsel til ferierejser foregår i nye og moderne turistbusser med erfarne chauffører, der er vant til at køre i Europa.

Tryghed for dig og dine medpassagerer er vigtigt for Blåvandshuk Turisttrafik, så vi garanterer for friske og veludhvilede chauffører, og alt kørsel sker efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med et uforpligtende tilbud på turistkørsel til udlandet plus eventuel hjælp og råd til planlægning.

Referencer

Over 40 år i branchen har givet mange oplevelser. Det bruger vi i dagligdagen til gavn for vores nye og mange gode solide kunder.

Få jeres egen privatchauffør - det er billigere og behagelige end I tror.

Når I planlægger jeres kommende tur er det vigtigt, at I kommer behageligt og sikkert frem til tiden.
Spørg altid Blåvandshuk Turisttrafik inden at beslutter jer- I vil ikke fortyde det!